Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماره دوم هفته‌نامه اینترنتی «بازار پلاس» با موضوعات پشت پرده یش‌بینی فروش نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰، مشکلات بودجه‌ریزی در ایران، افزایش قیمت بی‌سابقه مرکبات و سایت‌های شرطبندی و قمار منتشر شد. گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- بهزادقبادی؛ شماره دوم هفته‌نامه اینترنتی بازارپلاس را در زیر مشاهده می‌کنید.




اخبار مربوط به سرفصل‌ها؛

پشت پرده نفت| عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، در گفتگوی تفصیلی با بازارنیوز از پشت پرده پیش‌بینی فروش ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیون بشکه نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

مشروح خبر:
پشت پرده پیش‌بینی فروش ۲,۳ میلیون بشکه نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰

بازگشت به ۵۰ سال قبل| بازارنیوز در هفته گذشته به علل افزایش بی‌سابقه مرکبات پرداخت. یکی از این عوامل، افزایش حجم صادرات است. با این وجود باغداران معتقدند اگر صادرات متوقف شود، باید ۵۰ سال کار کنیم تا به جایگاه امروز برسیم.

مشروح اخبار: صادرات محصولات باغی قطع شود، ۵۰ سال عقب می‌افتیم سردرگمی در بازگشت ارز صادرکنندگان محصولات کشاورزی/ چرا مرکبات گران شد؟ لزوم وضع تعرفه به جای ممنوعیت صادرات محصولات کشاورزی دولت صادرات را تنظیم کند تا مجبور به واردات نشویم

مصائب بودجه| بازارنیوز در یک پرونده ویژه به واکاوی مشکلات بودجه‌ریزی در ایران پرداخته است.

مشروح اخبار: واکاوی مشکلات بودجه نویسی در ایران کسری بودجه، بدهی دولت به بخش خصوصی است  ونزوئلا در اعلام آمار اقتصادی از ما جلوتر است منافع شخصی و گروهی، بزرگ‌ترین مانع اصلاح ساختار بودجه   بباخت آن‌چه بودش...| بررسی بازارنیوز از عدم شفافیت تراکنش‌های بانکی و استفاده سایت‌های قماربازی و تروریست‌ها از این بستر برای تامین مالی خود.     مشروح خبر: از سایت شرط بندی آقای خواننده تا ترور شهید فخری‌زاده قمار روی میز نهاد‌های رسمی/استفتاء از مراجع تقلید+اینفوگرافیک     سایر| همچنین در هفته گذشته، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در گفتگو با بازارنیوز، واردات بدون کد رهگیری را تخطی از قانون و جرم قلمداد کرد.   مشروح خبر: حاجی دلیگانی: واردات بدون کد رهگیری خلاف قانون است   همچنین، در ادامه پرونده ویژه «راز کارآفرینان»، به اتفاقات پیرامون شروع کار تا برند اول شدن گوشی‌های آیفون در دنیا پرداخته است.   مشروح خبر: قصه «اپل»؛ از شروع کار در گاراژ، تا فروش سالانه ۲۰۰ میلیون تلفن همراه+فیلم

 

 

شماره قبلی بازارپلاس: بازارپلاس|از بودجه رویایی تا پر گرفتن مرغ ایرانی   برچسب ها: بازار پلاس ، بودجه ، نفت ، مرکبات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000L7k

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بازار پلاس بودجه نفت مرکبات مشروح خبر پشت پرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۷۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود

رشد تقاضای جهانی برای نفت تحت تاثیر افزایش استقبال از خودروهای برقی در چین و آمریکا و عادی شدن مصرف پس از افزایش شدیدی که در دوران پساکرونا داشت، ممکن است امسال نصف شود.

به گزارش ایسنا، شرکت مشاوره وود مک کنزی اعلام کرد تقاضا برای بنزین احتمالا ۳۴۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ رشد کرده و به ۲۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد که پایین‌ترین میزان رشد از سال ۲۰۲۰ و کمتر از رشد ۷۰۰ هزار بشکه‌ای تقاضای روزانه برای بنزین در سال ۲۰۲۳ است.

سوشانت گوپتا، تحلیلگر «وود مک کنزی» گفت: نفوذ خودروهای برقی در آمریکا و چین افزایش یافته است. امسال، تقاضای چین به دلیل استفاده بیشتر از خودروهای برقی، تنها ۱۰ هزار بشکه در روز رشد خواهد کرد.

شرکت مشاوره «ریستاد انرژی»، تقاضای جهانی برای بنزین در سال میلادی جاری را حدود ۲۶ میلیون بشکه در روز تخمین زد که حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از رشد حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ است.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است چین که زمانی پیشران تقاضا برای بنزین در جهان بود، امسال بیش از نیمی از فروش همه خودروهای برقی را به خود اختصاص خواهد داد.

پیش‌بینی بازوی تحقیقاتی شرکت ملی نفت چین (CNPC) نشان داد مصرف بنزین چین، امسال حدود ۲ میلیون تن معادل حدود ۱.۳ درصد رشد کرده و به ۱۶۵.۱ میلیون تن (۳.۸ میلیون بشکه در روز) می‌رسد. بازوی تحقیقاتی سینوپک که بزرگترین پالایشگر نفت در چین است، انتظار دارد تقاضا برای بنزین در سال ۲۰۲۴، به میزان ۱.۷ درصد معادل حدود ۳ میلیون تن رشد کند و به ۱۸۲ میلیون تن برسد.

طبق ارزیابی آژانس بین‌المللی انرژی، با کاهش قیمت که تقاضا را تقویت کرده است، سهم خودروهای برقی فروخته شده در سال میلادی جاری، ممکن است در چین به ۴۵ درصد، ‌ در اروپا به حدود ۲۵ درصد و در آمریکا به بیش از ۱۱ درصد برسد.

در مقابل، رونق فروش خودرو به همراه رشد اقتصادی بالا و ضریب نفوذ اندک خودروی برقی، محرک تقاضا برای بنزین در هند و اندونزی می‌شود.

برآورد دولت هند نشان می‌دهد مصرف بنزین هند در سال منتهی به مارس ۲۰۲۵، به رکورد ۳۹.۲ میلیون تن (۹۰۸ هزار بشکه در روز) خواهد رسید که حدود پنج درصد بالاتر از ۳۷.۲ میلیون تن در سال منتهی به مارس ۲۰۲۴ است.

طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مصرف روزانه بنزین آمریکا که در سال ۲۰۱۸ تا رکورد ۳۹۲ میلیون گالن، صعود کرده بود، در سال ۲۰۲۳، به حدود ۳۷۶ میلیون گالن (۸.۹۴ میلیون بشکه در روز) کاهش یافت.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تقاضا در سال ۲۰۲۴، ثابت باشد. شرکت مشاوره FGE اعلام کرد در نتیجه، حاشیه سود پالایش نفت در آمریکا پس از اوج فصل رانندگی تابستانی، تحت فشار نزولی قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، در اروپا، تقاضا برای بنزین، به میزان ۵۰ هزار بشکه در روز معادل ۲.۳ درصد رشد کرده و به ۲.۱۹ میلیون بشکه در روز می‌رسد که مطابق با روند رشد در سال‌های اخیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فروش مدیران خودرو اردیبهشت 1403 + قیمت و ورود به سایت فونیکس
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • دومفریز، آرناتوویچ و کاربونی گزینه‌های فروش اینتر برای تامین بودجه؛ اینزاگی مهاجم می‌خواهد
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه